- 9,934
- 6,452
- 113
Farketmez gömül, gözümün önünde çekim yapıldı bugün.Lisans bilgileri eklenmemiş siteye
Tam maçların yoğun olduğu saatlerde, neden konu açmadın dostum slotta hiç ettik güzelim bonusuBu da odendigine dair beyler
Sanırım tek sen de o sorunBen kayit olamiyorum teli yaziyorum bu telefon numarasi bu ulkeye ait degildir yaziyor bi bende mi bu sorun bunda bile sansimiz yok yuh
sen Arjantin de değil misin ? ondandır belkiBen kayit olamiyorum teli yaziyorum bu telefon numarasi bu ulkeye ait degildir yaziyor bi bende mi bu sorun bunda bile sansimiz yok yuh
Dondum ya hakemi bekledim mac sonunda da bekledigimi duymus olmali stadin arka cikisi varmis ordan cikmis yabanciyiz ya oraya bilmiyoduk tanidik ta olmayinca boyle oluyorsen Arjantin de değil misin ? ondandır belki
eklense ne olur eklenmese ne olur?yatirim istemiyorkiLisans bilgileri eklenmemiş siteye
MAX 140 TL CEKEBILIYORSUN .BUNU BILIYORSUN DEGIL MI ARKADASIM20 tl aldık ne oynasak geldı cevırım az kaldı cekım yapacam bilgi verecemEkli dosyayı görüntüle 45512
evet ama malesef onaylandı dıyor 1 saat 10 dk gectı hala odemedıler ve en sonda bana dedıklerı coklu hesap bahanelerı bu dolandırıcıdır kımse uye olmasınMAX 140 TL CEKEBILIYORSUN .BUNU BILIYORSUN DEGIL MI ARKADASIM