- 515
- 149
- 43
Ya 13.05 te kaydettim 13.30 da başlıyodu yarışlar enparadan bakiye yükleyip oynarım dedim güncelleme var dedi yükletmedi bakiye yetişemedim tutmuş 8.400 vermiş üzdü be
Ekli dosyalar
-
82.5 KB Görüntüleme: 84
Kumara nasip kısmet diye konu açmış 🤣 şükür namazı da kıl ellerini açıp dua da et tam olsunYa 13.05 te kaydettim 13.30 da başlıyodu yarışlar enparadan bakiye yükleyip oynarım dedim güncelleme var dedi yükletmedi bakiye yetişemedim tutmuş 8.400 vermiş üzdü be
ediyom zatenKumara nasip kısmet diye konu açmış 🤣 şükür namazı da kıl ellerini açıp dua da et tam olsun
Senin aklını seveyimediyom zaten
dün gece villa nova gol atsın diye dua ettim attıKumara nasip kısmet diye konu açmış 🤣 şükür namazı da kıl ellerini açıp dua da et tam olsun
Duan etkili oldu yanidün gece villa nova gol atsın diye dua ettim attı
Allah bilirDuan etkili oldu yani
TebriklerYa 13.05 te kaydettim 13.30 da başlıyodu yarışlar enparadan bakiye yükleyip oynarım dedim güncelleme var dedi yükletmedi bakiye yetişemedim tutmuş 8.400 vermiş üzdü be
Adam yetişememiş laTebrikler
Valla orasını okumadm fotografa baktım direkAdam yetişememiş la
Arada tiyo verYa 13.05 te kaydettim 13.30 da başlıyodu yarışlar enparadan bakiye yükleyip oynarım dedim güncelleme var dedi yükletmedi bakiye yetişemedim tutmuş 8.400 vermiş üzdü be
yetişemedik dostTebrikler
Oynasan gelmezler mkkYa 13.05 te kaydettim 13.30 da başlıyodu yarışlar enparadan bakiye yükleyip oynarım dedim güncelleme var dedi yükletmedi bakiye yetişemedim tutmuş 8.400 vermiş üzdü be
öyle dost tabelada 21 ganyan gelmez zaten oynasamOynasan gelmezler mkk