- 1,075
- 426
- 83
Bats 11 oynarsa umudum 2 kat artar çünki çok iyi pozisyon yaratıyor kendine illa 2-3 net pozisyon a girer
25 Ağustos
- 1768 - James Cook, ilk yolculuğuna başladı.
- 1825 - Uruguay, Brezilya'dan bağımsızlığını ilan etti.
- 1933 - Sichuan-Çin'de deprem: 9000 kişi öldü.
- 1944 - Paris, Alman işgalinden kurtuldu.
- 1991 - Belarus, SSCB'den bağımsızlığını ilan etti.
- 2000 - UEFA Kupası şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid'i 2-1 yenerek UEFA Süper Kupası'nı kazandı.
Evet defans çok hata yapıyor çoğu futbolcu tatilden sonra ritim bulması zaman alıyor reis bakalım nasıl bi maç olacak ev sahibi olmamız avantajını kullanabilecek miyizDefans hattı bozuk usta 1 atsak 2 yeriz davinsonun durumu kötü bireysel bile çalışmalara başlamamış gene elememiz gerekiyor ama umut varmı fazla yok çünki oyun onu gösteriyor
Oyunu iyi okuyor FB de öyleydi sonradan oyuna giriyordu maçı kazandırıyordu işini iyi yapan futbolcuları severiz reis 😇Bats 11 oynarsa umudum 2 kat artar çünki çok iyi pozisyon yaratıyor kendine illa 2-3 net pozisyon a girer
İnşallah eleriz usta ben şahsen şampiyonlar ligi'ni Galatasaray a çok yakıştırıyorum her ne kadar uel ı alsakta en çok puan toplayan 25. Takımız CL tarihindeEvet defans çok hata yapıyor çoğu futbolcu tatilden sonra ritim bulması zaman alıyor reis bakalım nasıl bi maç olacak ev sahibi olmamız avantajını kullanabilecek miyiz
🦁 🦁 Aslan yattığı yerden belli olurİnşallah eleriz usta ben şahsen şampiyonlar ligi'ni Galatasaray a çok yakıştırıyorum her ne kadar uel ı alsakta