Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol 9 Nisan 2019 Şampiyonlar Ligi Tahminleri

holaamigo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
283
100
43
Merhaba ben bugunku iki maca tahminlerimi yazacagim isterseniz siz de yorumlarinizi ekleyin. Maclar baslamadan fikir alisverisi yapalim.

Tottenham-City: Ceyrek final eslesmelerinin en tek tarafli olani bu eslesme bence. City nin bu sene kupayi kazanmasi en kotu final oynamasina garanti gozle bakiliyor. Favori takimlar ilk maci deplasmanda oynuyorlarsa acik bir oyun tercih ediyorlar cunku gollu maclarda deplasman golu kurali ikinci macta bir avantaj oluyor. Tottenham ise ligde seneye de bu kupada olmak icin tam anlamiyla bir savas veriyor. Burada da City i gecemeyeceklerinin farkindalar fakat evlerinde seyircilerine birsey sunmadan elenmek istemezler. Sezonun bu bolumune kadar buyuk maclarda defansif oyunu tercih ettiler ama bu mac icin daha cok hucumu dusuneceklerdir. Ben betcolarda 1.86 oraniyla 2.5 ust olacagini dusunuyorum.

Liverpool-Porto: Liverpool bir yandan ligde sampiyonluk yarisinda mucadele ederken bir yandan da gecen sene finalde biraktiklari Sampiyonlar Ligi kupasinin pesinde. Ligde biraz sendeleseler de Klopp her zaman avrupa maclarina takimini daha iyi hazirliyor. Karsilarinda hemen her sene ust tura cikip buralarda elenen bir Porto var. Gecen sene de yine eslesmisler ilk macta deplasmanda 0-5 kazanarak Liverpool Porto'yu elemisti. Porto'da savunmanin onemli ismi Pepe sakat. Ben 1.45 oraniyla Liverpool en az 2 gol atar oynamayi dusunuyorum.
 

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
Şahsi bir kanaatim var benim gibi dusunen bir arkadas var mı acaba?
İngiliz takımları icin Avrupa kupalarının fazla bir önemi yoktur kendi ülkelerinde ziyadesiyle kupalar var ne bileyim bir FA CUP daha onemli gibime geliyor.Şahsen Liverpool'a deplasmanda 2-0 kaybeden Porto'nun turu gecme sansinin en az Liverpool kadar var oldugunu dusunuyorum.
Ilave olarakta Tottenham-M.City eslesmesinde bir ingiliz takimi mecburiyetten yarı finale kalacak her ikisininde finalde yer alamayacağına inaniyorum.
Liverpool Manu ve M.City arasinda kupaya yada finale en yakin takim Manu bence ancak onlarin tek sanssizligi Barcelona ile eslesmis olmak .Manu ilk macta avantaj yakalasa bile PSG -Barca maclarini hatirliyoruzdur herhalde.
Muhtemelen bu kupanin sahibi erken final olmamasi halinde JUVENTUS-Porto-Barcelona arasinda gececek.
Tamamen şahsi görüşüm . Bugünlerde Porto tur atlar kuponu yapip foruma hediye edeceğim.
 
Üst