Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Çin'deki spiker, top Mesut Özil'e geldiğinde adını anons etmedi!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
100,633
150,887
113


Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Uygur Türkleri ile ilgi bir paylaşım yapmış ve Çin'de büyük tepki almıştı.

Önce Arsenal maçlarının yayını kesildi, ardından da Mesut'un ismi arama motorlarından çıkarıldı. Şimdi ise tepkinin boyutu bambaşka bir boyuta ulaştı.

SPİKERLER, MESUT ÖZİL'E TOP GELDİĞİNDE İSMİNİ SÖYLEMİYOR
Arsenal'in maçları yeniden Çin'deki televizyonlarda yayınlanmaya başladı ama geçtiğimiz günlerde 1-1 biten Bournemouth maçında enteresan bir olay yaşandı.

The Sun'daki habere göre; Mikel Arteta'nın Arsenal başındaki ilk resmi maçında, ilk 11 ekrana geldiğinde her oyuncuyu okuyan spiker, sıra Mesut Özil'e geldiğinde Türk asıllı Alman futbolcuyu pas geçti.

Maç içerisinde de Mesut topla her buluştuğunda sessiz kalmayı seçen spiker, oyuncu değişikliği sırasında da ismini anons etmedi.

Arsenal, yarın Chelsea ile kritik bir maça çıkacak ve Çin televizyonunun nasıl bir reaksiyon göstereceği merak ediliyor.
 

feritkanonier

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,450
412
83
Bir daha çin yemeği yiyenin köpekçi pezevenkler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,621
300
83
Kardeşim çin yemeğini ye sorun yok malzemesi Türkiyede yetişiyor.. Sen asıl çin den gelen malı kullanma :)

O değilde Bu mısırda ki Rabiaya Suriyede ki bilmem kime Filistinde ki bilmem kime (ayrıca Filistin yüzünden yediğimiz onca ambargo ve ekonomik saldırıya rağmen) televizyonlarda hüngür şakır ağlayan, Ümmeti böldürmeyeceğiz diyen Tayyip Erdoğan niye bu konu hakkında Tek kelime etmiyor... Hadi Erdoğan Etmiyor, MHP CHP veya başka bir siyasi oluşum niye tek kelime etmiyor. Hadi havuz medyası gündem yapmıyor, çok sevilen rating rekoru kıran Portakal niye gündem yapmıyor.. Al birini vur ötekine.. Sonra neymiş bunlar memleketi kurtaracakmış. Kimin işine nasıl gelirse.

Mesut a helal olsun.. Ama bu Doğu Türkistan için kim tek kelime etmiyorsa Dilsiz şeytandır.. Üşenmeyip Google a veya Twitter a yazıp 5 dakika Doğu Türkistanda olanları seyredip veya okusanız Tayyiptende,Kemaldende,Ekremdende Siyasettende insanlıktan da nefret edersiniz. Twitterda bir tweetini RT lemezsiniz.Konuya yorum yapan bile yok.. 3 TL bonus desen 500 kişi yorum bırakır 500 RT alır velhasıl uzar gider.
 
Üst