Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dolandırıcı üye ifşa etmeliyim biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Kanka bebde mesajlari var bu militonun aynisini bana dedi bari yalani degistir la cekilisden kazandigim.25 tl ye goz koydu 5 ini yollamisdim.ozmanda kizarkadasiyla buluscakti :).gotlalesi bak hele sen zaten haydan geldide para.boyle adamlar bunu meslek haline getirmis demekki...nasil.iyi para varmi bu iste :D:D
Gardasiiiiim
 

Okaaaan

Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,183
2,141
113
1000 lira çekimin tadida ayrı oluyormuş bee :D :D
 

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Adam para isteyenler banlansın mı demiş ne demiş de hemen kendi mesaj kutunu eşeleyip bir şeyler çıkartıyorsun kendince?

Buradaki durum borç olarak aldığın parayı geri ödemeyip kaçmak. Varsa öyle bir şey onu atarsın buraya.
Adama yazdığım mesaja bak ne kadar kibarca istemisim hatırlamıyorum bile yazdığımı ben kimsenin parasına göz koymadım kardeş sıkışmıştım çok kötü istemiştim neyseki kurtuldum çalışarak umarım sen dusmezsin benim durumuma
 

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,038
3,127
113
istemek ile sözünde durmamak arasında çok fark var fakat daha önce forumda hiç sohbet muhabbet etmediğiniz adamlara özelden zor durumdayım yok şöyle yok böyle tarzı mesaj atıp para istemek çok yanlış. para alışverişi de yasak forum kurallarına göre ama buna tolerans gösteriliyor yapacak bir şey yok paramı aldı vermiyor diye sitem etmemek lazım ifşalayıp rezil etmek lazım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst