Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'de Gündeme Gelen Son İsim Mirko Maric

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
5ec12c8aae298ba948163ec5.jpg

Teknik direktör çalışmaları kapsamında Nenad Bjelica'nın isminin ön plana çıktığı Fenerbahçe'de transfer adına da Hırvatistan'da çalışmalar sürerken gündeme gelen son isim Osijek'ten Mirko Maric oldu.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Hırvat Nenad Bjelica ismi ön plana çıktıkça Hırvat oyunculara yönelik transfer iddiaları da artıyor.

Mario Mandzukic, Nikola Kalinic, Josip Juranovic, Bruno Petkovic gibi isimler sonrası gündeme gelen son isim ise Mirko Maric oldu.

tportal'ın iddiasına göre bu sezon Hırvatistan Ligi'nde 25 maçta 17 gol, 4 asitlik bir performans sergileyen Maric, Bruno Petkovic'e göre ücret anlamında daha uygun bir isim fakat yine de transferin çok ucuza bitmesi beklenmiyor

Osijek Başkanı Ivan Mestrovic, son olarak opyuncu için kış transfer döneminde Birmingham'dan gelen 6 milyon Euro'luk teklifi direkt olarak reddetmişti.

Hırvat basınına göre Osijek, Maric'in Fenerbahçe'ye transferine 10 milyon Euro düzeyinde bir teklif karşılığında izin verebilir.
 

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
5,692
3,920
113
FB hiç bir oyuncuya 10 milyon euro verecek kadar iyi durum da değil
 

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,621
300
83
Ayrıca Bjelica mi Erol bulut mu inanın bende kararsızım gönlüm Erol Bulut Diyor ana Bjelica da kendini ispatlamış hücum futbolu oynatan bir hoca ayrıca Dinamo Zagrep E de Hırvatistan'da bütün takimlar defans yapıyor o yüzden Fenerbahçe'de faydalı olur gibi geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun
 

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,621
300
83
FB hiç bir oyuncuya 10 milyon euro verecek kadar iyi durum da değil
Adminim bu adam 10 milyon Euroda etmez zaten :) 3 e beşe verirler bunu demedi demeyin. Umarım bu seferde Hırvat çöplüğüne donmeyiz kalnic mandzukic vb konuşuluyor inşallah doğru değildir bırakamadım
 
Üst