Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Fenerbahçe'ye 1.200₺

myrelative

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,225
237
63
Bence de artık parçalasın yeter artık yeter
 

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,525
955
113
Mbaye Diagne 20 Gol Atmış Fener 16 Neye Göre Fenere Oynarsın Anlamadım Chatte Söyledim Gene Söylüyorum Fenere Oynuycaksan Baskette Kasanı Basıcaksın Yinede Bol Şans Sakın Yanlış Anlama Kardeşim Sadece Benim Tahminim Bu
 

cezmi31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
872
247
43
kayıp bonusunu unutma maç sonu :D
sagopa kajmer dinleyen biri bana boş insan diyor. tamam tatlım yaaaa devam et :D
Öncelikle ilk alıntıladığım yorumun gösteriyor ki sen de şu maçkolikte son dakikalarda fake ''goool , pen'' yazan homosapien tipi var.
İkinci olarak ise insanları dinlediği müzikle vs aşağılamaya çalışmak ilkel beyinlerin ürünüdür.Kaldı ki Sagopa Kajmer kendi dalında Türkiyede gayet başarılı bir rap sanatçısıdır.

İnsan olan birisi ister Fenerbahçeli olsun ister başka takımlı burada yazması gereken ''İyi şanslar'' ya da olumsuz birşey söyleyecekse bile ''Fenerbahçeye güvenmiyorum istersen bir daha düşün'' gibi yapıcı yorum yapmaktır.

Fenerbahçe'ye olan nefretin , bu meblalarda bahis alamadığın için ya da Yaşının küçük olmasından dolayı böyle yorumlar yaptığını düşünüyorum bir Galatasaraylı olarak.

Bu arada Fenerbahçe Ersun Yanalla farklı gibi görünmeye çalışıyor.Oran güzel basılan miktar risk etmeye değer bol şanslar dostum.
 
Üst