Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Voleybol Filenin Efeleri, Milletler Ligi’nin 3. Haftasında Sahada

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
93,540
140,742
113
1718703483983.png

Tarihinde ilk kez FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin 3. haftasında sahaya çıkıyor. Filenin Efeleri bugün Bulgaristan’la karşılaşacak.

Milletler Ligi (VNL) tarihinde ilk kez mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız 3. hafta maçları için sahaya çıkacak. Milletler Ligi’nin 3. haftası, 18-23 Haziran 2024 tarihlerinde Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynanacak. Filenin Efeleri açılışı Bulgaristan’la yapacak ve sırasıyla Arjantin, Sırbistan ve İtalya ile karşılaşacak. Milletler Ligi’nde kalma mücadelesi veren Ay-Yıldızlılar şu anda 8 maçta 1 galibiyet ve 5 puanla 15. sırada yer aldı. Filenin Efeleri, ikinci haftada, İran’ı yenerek tarihindeki ilk galibiyeti alırken, Almanya önünde 1 puan çıkarmış ve hanesine toplam 4 puan çıkarmıştı.

Ay-Yıldızlılar Milletler Ligi’nde ilk puanını, 1. haftada 3-2 kaybettiği Hollanda maçında alan Ay-Yıldızlılar, bu sonuçla FIVB Challenger Kupası’na düşecek son sıradaki takım olan İran’la Türkiye arasında 1 galibiyet ve 3 puan fark bulunuyor. Milletler Ligi aynı zamanda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota alacak son 5 takımı da belirleyecek. Erkeklerde şimdiye kadar; Fransa, Almanya, Brezilya, ABD, Japonya, Polonya ve Kanada kota almıştı.
 
Üst