Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Jorge Jesus: İsmail Yüksek Asla Pes Etmiyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
100,846
151,285
113
1697370660557.png

Son haftaların formda ismi İsmail Yüksek'e Fenerbahçe'deki eski teknik direktörü Jorge Jesus'tan övgüler yağdı.

Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da gösterdiği harika performansla gündemden düşmeyen İsmail Yüksek'i kulübündeki eski teknik direktörü Jorge Jesus da takdir etti.
Sabah'tan Ceyhun Samet Yüksel'e konuşan tecribeli teknik adam, sarı-lacivertlilerde çalışırken sık sık süre verdiği oyuncusu ile ilgili, "Onun adına çok mutluyum. Hayallerinin gerçekleşmesi için çok çalıştı. Her zaman öğrenmek isteyen bir yapısı var. Hırslı ve çok mücadeleci. Asla pes etmiyor. Aynı şekilde devam ettiği müddetçe çok iyi yerlere geleceğine eminim." ifadelerini kullandı.
İsmail Yüksek'in Gölcükspor'da hem teknik direktörlüğünü hem de sportif direktörlüğünü yapan Ömer Faruk Uzuner ise, "Onun yeteneklerinin herkes farkındaydı. Hepimiz üzerinde titredik. İsmail'i Gölcükspor'dayken Trabzonspor ve Kasımpaşa çok istedi. O dönemde Fenerbahçe'den teklif geldi. Yakından biliyorum, çok iyi bir Fenerbahçeli. Fenerbahçe'ye para bile almasa gideceğini söyledi. Volkan Demirel, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin kendisiyle yakından ilgilendi. Jorge Jesus olmasaydı, Bursaspor'dan gelmiş adamı kimse oynatmazdı. Bu yüzden ona teşekkür edilmesi gerekiyor. İsmail Yüksek'i Türk futboluna kazandıran hoca Jesus'tur." diye konuştu.
Milli Takımımızın Hırvatistan'ı deplasmanda devirdiği maçta Avrupa devlerinin radarına giren İsmail Yüksek, bu sezon sarı-lacivertli formayı 12'si ilk 11'de olmak üzere 14 resmi maçta terletti.
 

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,834
10,435
113
Bu bunak konusmasin ya hoca moca deil
 

habisrwy

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,289
3,991
113
jorge jesus kadar boş bi direktör görmedim ben hayatımda
 

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
754
226
43
İstiyormuş galiba yuksek verirlerse gidebilir
 

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,874
44,829
113
Yaw tvde gruptan kesin cikdik diye konusuluyor surekli ama bizim 1 mac var rakiplerin 2ser maci var hirvatlarda 2li averajda gerideyiz gallerle oyniycagimiz maci kaybedersek ve 2li averaji verirsek 2 rakibinde kalan maclari garanti gibi bizim cikmamiz nasil kesin biri aciklayabilirmi
 
Üst