Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Pep Guardiola Lionel Messi İle Konuşmuş!

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,920
63,903
113
1598436610708.png

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin yönetimi gönderdiği yazılı belgeyle takımdan ayrılmak istediğini bildirmesi futbol dünyasında deprem etkisi yaratmıştı.

Messi'nin bu talebinin kulüp yönetiminde çatlaklara neden olduğu, hatta Başkan Josep Maria Bartomeu'nun da baskıların ardından görevinden istifa edebileceği konuşulurken, transfer söylentileri de kuvvetlenmeye başladı.

The Athletic'te yer alan haberde Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın geçtiğimiz günlerde eski öğrencisi olan yıldız futbolcu ile konuşarak bu yaz Barcelona'dan ayrılması halinde kendisini kadroda görmek istediğini ilettiği belirtildi.

Haberde Manchester City'nin 33 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli ödememe konusunda kararlı olduğu ve transferin yalnızca Messi'nin sözleşmesini feshedebilmesi halinde gerçekleşebileceği de kaydedildi.

2008 - 2012 yılları arasında Barcelona'da birlikte çalışan Guardiola ile Messi'nin arasındaki sıkı ilişkinin deneyimli teknik adamın İspanya'dan ayrılmasından sonra da aynı şekilde devam ettiği biliniyor.
 

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,960
1,053
113
ben barçada kalacağını düşünüyorum ama giderse Messi için en iyi adres Psg olur. hoca nedeniyle m.city seçenek görünsede hatalı bir tercih olur , sert ve hızlı ingiliz ligi kariyerinin sonundaki messiye uygun değil
 

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,920
63,903
113
M.City olabilir İngiltere 'de futbol ayrı güzel bence 🧐
 

murat95

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
78
19
8
messiyi M.city de görmek güzel olur ama ingilterede ispanyadaki gibi performans sergileyebileceğini sanmıyorum ingilterede çok sert futbol oynanıyor
 

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Başka bir takımda da izlettirir kendini çok da değişmez performansı
 
Üst