Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Postane Genel Müdürlüğü Hk.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,750
6,726
113
postane genel mudurlugunden aranan var mı
bunu buraya yazmıştım ama tekrar yazayım. pttden hiç kimse o kadar işinin içinde tebligatın var diye seni aramaz. tebligat sana ulaşır zaten bi şekilde.

bana geçen sene ankara pttden arıyorum tebligatınız var ama ulaşmamış avukat numarası vereyim dedi. ptt deyince insan inanıyor tabi önce. okey verin dedim verdi. aradım numarayı sözde bi avukat şu kadar bahis cezası borcunuz var davanız görüldü mü diye sordu ( burada tamamen kafa karıştırıyor ) neyse bilmiyorum dedim dedi 28bin tl cezanız var vergi dairesine gidip ödersiniz dedi. sonra bana davanız görülmüş mü öğrenin dönün bana dedi. şimdi buraya kadar insan korkuyor ptt diyor vergi dairesi diyor falan filan. neyse hiçbişey yapmadan 15 dakika oturdum tekrar aradım aynı numarayı. erken ödeme yaparsanız indirimli ödersiniz deyip mali müşavirin ibanını atıyorum dedi aksfasjkf heh dedim burada patladı lavuk. ya ben sizin kafanızı skm dedim kapattım. kısaca dolandırıcıların kafa karıştırarak yaptığı bir taktik önemseme.
 

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
46
28
Benide aradılar PTT genel müdürlüğü beni çağırıyorlar çay içmeye emniyet müdürüde varmış valide varmış birazdan giyinip gitcem tıraş oluyorum şuan
 

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,837
10,441
113
Su nesineden 320k koyan elemanin konu silinmis odedimi site bilgisi olan varmi
 
Üst