Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Redmi No9 Pro 128 GB

okann21

Üye
Yeni Üye
37
14
8
Pek sorun olacağını düşünmüyorum. Ama biraz daha alt baremde Note 8 Pro da alabilirsin. Şuan onlara yazılım ile kalıcı IMEI Atılabiliyor. Elinde eski bir telefon varsa onun IMEI numarasını yeni aldığın telefonuna atabilirsin. Böylece IMEI sorunu da yaşamış olmazsın.
 

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,553
4,802
113
8 aydır kullanıyorum. Yurtdışı cihaz ilk sim 6.ayda kapandı 2.sime taktım o da 4 ay götürüyor 2 ayı kaldı o da kapanacak. Sonra 30 TL'ye evdeki kullanılmayan telin imeisini attırcam. Tr cihazına göre 1500 TL ucuza almıştım. Şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon. Şarj kamera ve oyun bi kullanıcı başka bişey istemez bu telde efsane hepsi.
 

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Tek gözüm kapalı kefil olacağım android samsung note serisi, xioami fiyat performans açısından güzel telefonlar
 

Cck55

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
Evet arkadaşlar maddi sıkıntılardan dolayı telefonumu sattım. İhtiyacımı görüp biraz elimde kalan nakitle telefon almayı düşünüyorum. Burda fiyatı 128 GB 2.200 TL yurt dışı ama kayıt garantili. sizce alınır mı, uzun süre kullanabilirmiyim
Fiyatı gayet uygun kardeş bende yurt içini kullaniyorum çok güzel cihaz resmi serisi özellikle 9 pro yalnis şuna dikkat et alacağın yerde cihazın global sürüm olup olmaodgini sor eğer değilse alma çünkü güncelleme yapmıyor daha doğrusu çakma cihaz oluyor ama globalse direk al telefon ayarlarından gorebilrisin zaten
 
Üst