Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Stefan Kuntz'dan Arda'ya Övgü ve Uyarı

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
100,309
150,423
113
1678188272530.png

Stefan Kuntz, Fenerbahçeli genç yıldızın çok yetenekli olduğunu ancak aşama kaydedebilmesi için sabırlı olunması gerektiğini söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA EURO 2024 elemelerinde 25 Mart’ta Ermenistan, 28 Mart’ta Hırvatistan ile oynayacağımız maçlar öncesinde Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'e açıklamalarda bulundu.
'Arda Güler’in az süre alması çok eleştiriliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Kuntz, "Arda Güler bizim için bir cevher. Türkiye’nin, Türk futbolunun bir değeri. Geçmişte de Arda’ya gösterilen ilgi başka futbolculara da verildi. Ve bu ilgi sonucunda bazı oyuncularımız erken transferler yaptılar, yanlış kararlar verdiler. Ya da bunun altında ezilip futbol hayatlarını zor sürdürdüler. Futbol içinde fazla rol almadılar. Beklenen başarıyı gösteremediler. Almanya ile kıyaslarsak yine sabır konusuna geleceğiz. Kai Havertz, U21 oyuncusu olmadan U19’dan A takıma çıkan tek oyuncu. Ama A milli olmadan önce 60 tane Bundesliga maçına çıktı. Avrupa Kupaları de dahil olan bir atmosferde. Bizim şu anda bahsettiğimiz genç oyuncumuzun Fenerbahçe’de daha 90 dakika oynamadığı süreler hakkında konuşuyoruz. Arda bizim değerimiz. Türkiye’nin, Türk futbolunun değeri... Bizim ona kendini geliştirebilecek, en güzel ortamı sağlamamız gerekli." dedi.
Arda'nın aşama kaydetmek için önünde 2-3 yıl olduğunu söyleyen Kuntz, "Arda’nın Türk futboluna vuracağı damga, sağlayacağı katkı, verecekleri yarın ya da 6 ay sonra değil. Doğru geliştirilirse 2-3 yıl sonra asıl aşamasını kaydedip Türk futboluna değer katabilecek. Kulüplerin, yetkililerin daha dikkatli, uzun vadeli, sabırlı kararlar vermesi ve kamuoyunun da bunun bilincinde olması önemli. Biraz daha gönül isterdi ama fiziksel yapısı daha güçlü olsun. Onun yeteneğinin ancak % 10’u bende vardı" ifadelerini kullandı.
Jorge Jesus ile de iletişim halinde olduğunu söyleyen Kuntz, “Tabii ki sayın Jesus ile Arda üzerine de konuştuk. Arda ile birlikte diğer potansiyel A Milli Takım oyucularımız hakkında da bilgi aldık. Kulüpler içinde verilen kararlar, yapılanma, kulübün içindedir.” diye konuştu.
 

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,923
44,300
113
Kuntz gitti kurtulduk bnce cok iyi oldu.umarim turk hoca alirlar yabanci hocaya karsiyim ben milli takim icin
 

Rogue

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,857
10,611
113
Kim gelecekse bir an önce gelsin yıldık gayri
 

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
TFF yalanladı istifa haberlerini geçen
 

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,923
44,300
113
Montella milli takımin yeni hocası hayırlı olsun😒
Bunlarin aklini shim ben yine yabanci getirmisler ayar oluyorum milli takimda yabanciya krali gelecegine turk gelsin abi iletisim sikintisi oluyor.o ada m tuek deil bi kere ne bizim yasadigimiz milli duygulari oyunculara aktarabilir nede iletisimi saglam olur cok salakca bi is.memlekette td yok sanki
 
Üst