Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Türk Futbolunda Yeni Rekabet

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135


Türk futbolunda yeni bir rekabet doğdu. Aytemiz Alanyaspor, ligin ilk yarısında Atakaş Hatayspor'a 5-0 kaybettiği maçın rövanşını 6-0 kazanarak aldı. Antalya ekibi, geçen sezon da rakibini 6-0'lık skorla mağlup etmişti.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun en farklı galibiyetine imza atan Akdeniz ekibi, geçen sezonun dördüncü haftasında da rakibine 6-0 üstünlük kurmuştu.
Aytemiz Alanyaspor, Atakaş Hatayspor'u gol yağmuruna tuttu. Akdeniz ekibi, sahasında rakibini 6-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetine imza attı.
Turuncu yeşilliler, Emre Akbaba ve Wilson Eduardo'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Aytemiz Alanyaspor, ikinci 45 dakikada Oğuz Aydın ve Emre Akbaba'nın ikişer golüyle sahadan 6-0 galip ayrıldı.
Akdeniz ekibi böylece sezonun ilk yarısında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 5-0 yenildiği maçın rövanşını rakibine bir gol fazla atarak aldı.
İki takım arasındaki maçlar genelde bol gollü geçiyor. Aytemiz Alanyaspor geçen sezonun dördüncü haftasında da rakibini 6-0 yenmişti.
Öte yandan Atakaş Hatayspor, 2020-2021 sezonunun 15. haftasında bir diğer Antalya temsilcisi Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 6-0 mağlup etmişti.
Emre Akbaba'dan Süper Lig kariyerinde ilk hat-trick
Galibiyette 3 golle büyük pay sahibi olan Emre Akbaba, Süper Lig kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.
Geçen sezon Galatasaray'da 5 kez fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, ligin 22'inci haftasında 6 gol, 3 asiste ulaştı.
Yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran Aytemiz Alanyaspor, Francesco Farioli yönetiminde çıktığı üçüncü maçta ikinci galibiyetini elde etti.
Sezonun başarılı ekiplerinden Atakaş Hatayspor ise son 6 maçın dördünü kaybederek taraftarlarını üzdü.
 

Pabloescobar

uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,798
5,493
113
Beşiktaştan iy 5 yiyip avarajla şampiyon olmalarini sebep olduğunu zamandan beridir nefret ediyorum inşallah küme düşerler
 

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
529
93
beşiktaş alanya ve hatay futbolun güzel renkleridir maçlarında futbolu çirkinleştirmeden oynuyorlar futbolun meyvesi olan golü en azından atan takımlar diğerlerine göre keyfi fazla veren kulupler herzaman olsunlar gol fakiri kuluplere trabzonspor gibi son dakkada 2 penaltıyı bilerek golü kaçıran şikeyi alışkanlık haline getiren kuluplerden değiller en azından
 
Üst