Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Yalnız Olmak Mı ? Evli Olmak Mı ? Hangisi ?

Hangisi ?

  • Yalnız Olup 10.000 TL Maaş Almak

    Kullanılan: 257 62.2%
  • Evli Olup 6000 TL Maaş Almak

    Kullanılan: 156 37.8%

  • Kullanılan toplam oy
    413

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,947
2,689
113
Cok garip yorumlar var.yasim 36 2 kizim var biri 4 yasinda digeri 2 aylik ellerinizden operler.4 yasindaki kizim yapamadigi biseyi benden yapmami istediginde yapinca baba sen benim super kahramanimsin diyor 2 aylik kizimla gozgoze geliyoruz manali gulen gozlerle bakiyorum bana gulumsuyor ya bu 2 olay'in mutlulugu bambaska.ama param olmuyor is aramaya yaya gittigim oluyor 4 yasindaki kizim baba gelirken bana cikolata al diyor alamiyorum ya o bana izdirap oluyor kahroluyorum bu duyguda izdirap verici.bu duygulari yasamaniz nasip olursa o zaman daha iyi karar verirdiniz.he ben anketteki miktarlardan alakasiz olarak manevi durum yorumu icin suan bekar hayatimi tercih ederim.suan aladdin demlikten ciksa dile benden ne dilersen dese bekarliga gitmem cocuklarimdan vazgecmem.onlar benim yasam kaynaklarim.su vakit ölsem hic hisey umrumda olmaz kimseye acimam sadece cocuklarim icin uzulurum gozum acik giderim.sadece onlari babasiz birakmamak tek istegim.rabbim kizlarimi babasiz birakmaz insallah.20li yaslarini goreyim fazlasinda gozum yok.
Ne güzel kalbin var üstad analı babalı büyüsünler insallah
 

Talihli07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
704
733
93
Para dan daha değerli birşey var hayatta o da evlat sahibi olmak bir bebeği dünyaya getiren eşine şükranlarını sunmak ve o bebeğin canlının nasıl büyüdüğünü keyifle izlemek işe gittikten sonra akşamı sabırsızlıkla beklemek yok be dostlar para herşey değil gerçekten Rabbim hepimize nasip etsin.
 

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,858
63,857
113
Ben yalnızlığı seviyorum, hiçbir şikayetim yok, ama bi ruh eşi fena olmazdı sanırım 🧐
 

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,382
1,377
113
Belli yaş geçtikten sonra çocuk sevgisi artıyor çok erken evlenmicen 37-38 yaşlarda evlenmek mantikli
 

Enişte

Anketör Enişte
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,785
76,241
113
baskan bu devirde seven bulmak zor cepler doluysa herkes seviyor seni para yoksa kimse sevmiyor devir boylr oldu
yalan o ya kısmette oldu mu buluyor seni her kız aynı değil evet çoğu öyle ama hepsi değil
 

birbahisci

☘╰☆☆ ☘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,176
4,602
113
kotu aliskanliklar devam ettikce bu sacma sapan hayata bir baskasini dahil etmek cok buyuk ayip olurdu herhalde. ha tabiki evlenecegim hatun barbara palvin gibi olsa neyse butun sartlari cignerim
 

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,960
1,053
113
rakamlar adaletsiz olmuş , evliye 10bin verin ben 6 binle gül gibi geçinirim 😂
işe ciddi bakarsak çocuğu olan arkadaşlar mevcut durumdan bakışlarıyla haklılar, o sevgi asla değişilmez .aynı ölçüde asla olmasada bende bir zıpır bir yeğen var onun sevgisini hiçbirşeye değişmem.
fakat olaya sıfırdan bakarsak yeni dünya düzeninde evlenmek riskli ve zor , bunu yürütmek ise neredeyse imkansız .ve bence bu dünyaya artık çocuk falan getirilmez , büyüyünce arkandan ancak küfreder. hatta yeni z kuşağı ''neden doğurdunuz'' sorusuna başladı bile
 

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,399
2,408
113
Beyler sacmalamayin corona yuzunden etrafimdaki tum evlilikler buyuk sikintiya girdi zaten hergun ayri bir kavga. Bi de bana bak s.kimle tas.gim ipimle kusagim dert yok tasa yok cocuk yok kafa utuleyen kari yok
Bencede yalnızlığın en güzel tarafı kafa ütüleyen bir insanın olmaması. Sorumluluğun olmaması.
 

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
835
113
Yalnızlığında kendine göre zorlukları olsada uzun vadede memnunum. Kendine kendine çok yalnızım diyip dertleniyosan evlenme vaktin gelmiştir. Oh be yalnızım diyosan sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Bukowski'nin de dediği gibi yalnız kalmaya doyamam :D


Hiç yalnız hissetmedim kendimi.

Bir odada tek başıma kaldım, intiharın eşiğinde. Kendimi çok kötü hissettiğim oldu, ama hiçbir zaman birinin odaya girip kendimi daha iyi hissetmemi sağlayacağını düşünmedim? Ya da birkaç kişinin.

Başka bir deyişle, yalnızlık beni hiçbir zaman rahatsız etmemiştir, çünkü yalnız kalmaya doyamam.

Ben kendimi insan dolu bir odada ya da tezahürat yapan seyircilerle dolu bir tribünde en yalnız hissederim.

Ibsen’den bir alıntı yapacağım: “En güçlü insanlar genellikle yalnızdır.” Hiçbir zaman içimden, “şuh bir sarışın içeri girince kendimi daha iyi hissedeceğim,” diye geçirmedim. Hayır, onun hiçbir yararı olmaz. İnsanları bilirsin, “Hey, Cuma akşamı, ne yapacağız? Burda kös kös oturacak mıyız?” Evet, kesinlikle. Çünkü yok dışarıda bir şey. Aptallık sadece.

Aptal insanlarla fingirdeyen aptal insanlar. Geceye koşa koşa çıkmak gibi bir ihtiyaç içinde olmadım hiçbir zaman. Barlarda gizlendim, çünkü fabrikalarda gizlenmek istemiyordum. Hepsi bu. Milyonlarca insan adına özür dilerim, ama ben kendimi hiçbir zaman yalnız hissetmedim. Kendimden hoşnutum.

Bildiğim en iyi eğlence kendimim. Biraz daha şarap içelim!

Charles Bukowski
 
Üst