Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin Liralık Destek Kredisi Olumlu Sonuçlanan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Bu sadace teyit içinmiş bundan sonra olumlu yada olumsuz dönüş olacak dedi temsilci..Yani kredi çıktı anlamına gelmiyor bu beyler.
 

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
466
83
ziraate internebet bankaciligina girin bi onama mesaji varsa kabul edin ve onaylayin
 

umutcihan

Üye
Yeni Üye
10
0
1
Benimde Vakıfbank hesabım yok nasıl olacak bilgi verirmisiniz banada mesaj geldi ne kadar istediğim soruldu
 

raskov12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
466
83
O verilen onam, mobil veya internet şubesine giren kişi ( tüzel veya gerçek ) için müşteri olarak anılacaktır. Zaten müşterisiydim. Bir daha neden müşteri olarak onam alınsın ? Bu veritabanını döngü içinde elemek gayet kolay. Müşteri olana bu onamı gönderme, müşteri olup, internet üzerinden kredi başvuru yapıp, kredisi onaylanan kişiye, tüzel veya gerçek olduğunu kabul etmesi için onam gönder. Müşteri olduğu halde, yazısı dikkat çekicidir. Çünkü, hali hazırda müşterisi olan kişiye, tekrar müşteri onamı gelmez. Bunun sebebi, adına kredi için bir hesap açıldığına, kredi hesabı ve şartları için, olağan dışı bu durum sebebiyle onam gelir.

Sen de kabul edersin. Bundan sonrada kredi süreci işler, onamdan sonra umarım ki, ek bir şey kaçırmıyorsam, kredi onayı verilip, krediler adınıza açılmış yeni bir hesaba yatırılır veya onam gereği hali hazırda olan hesabınıza geçer.

Bu onam, yerel olarak her ziraat bankası mobil veya internet şubesi kullanıcısına geldiyse, bugün bilmediğim bir kanun çıktı ya da kredi onayı için onam gerekti.

Kredi çıkmayan kişiye neden tekrar sen müşterimizsin diye onam gelsin ki ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst