Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolar Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,591
5,131
113
Dööşmeyin beyler.
Atı alan uskudari geçti.
 

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,461
6,584
113
2 dakika bosverin doları da bunun limiti neydik
Screenshot_20211221-105444_Papara.jpg
 

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,846
4,841
113
Gwerçekten kötünün iyisi nedir anlamını bilmediğin belli.Şimdi dolar 18 di ya şimdi 12 lere falan düştü sende bunu savunuyorsun ya 18 den 12 ye düşmesi kötünün iyisi oluyor.Yani bu daha da düşebilir.Önce yazdıklarının ne anlama geldiğine bir bak.Bu kötünün iyisi cümlesini ilk ben kullandım.Ben 52 yaşındayım ya sen?Profilini kapatmışın korkudan ne yaptığını da bilmityorsun.Hadi yürü işine yaa
senden mi korkucam hayret bir şeysin ya :) 37 yaşındayım ve neyin ne olduğunu bilerek görerek yaşıyorum hayatı. senin gibi millete boş boş laflar ederek boş atıp dolu tutmaya çalışarak yürümüyorum hayatta. dünden beri söylediğimi idrak edemedin, ben reele göre konuşuyorum diyorum, sen anlamamak için direniyorsun. açıklayayım sana, 18,50leri görmüş seviye ve bu seviyeyi indirmeseydiler ne yapacaktın? değiştirme yönünde kim ne yapabilirdi bunu söylemeye çalışıyorum. hazır düşmüşken üzülecek halim yok diyorum. sevineceğim tabi ki. 2 çocuk bakıyorum ben 1lira bile düşmesi dövizin benim tl bazında alım gücümü arttırır. sen sevinmiyorsan kendini sorgulamalısın bence.
 

sol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
213
34
28
şaşırmadım ya 50 yaş üzeri ya 18 yaş altı gibi konuşuyrsun

ama gerçekten 52 yaşındaysan eleştirmicem seni saygı duyuyorum. trol yaptığını düşünüyordum çünkü
Eleştiri hakkın var ama 18 yaş altı olan senin gibiklr.Saygısız ,cahil kesim.Utanmadan saygısızca 18 yaş altı gibi konuştuğumu yazan birinin okuması yazması ve yazılanı anlaması şarttır.Ben senin yaşında oldum ama sen benim yaşıma henüz gelmedin.İnşallah Allah 52 yaşa kadar gelmeni ve benmi hatırlamanı kolaylaştırı.Başka bir lafım yok sana ufaklık.
 

sol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
213
34
28
Bu konuyu takipten çıkardım.Çocuklarla uğraşmayacağım.Siz kendi aranızda dövüşün!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst